“МОЈ АПАТИН” СУТРА ОРГАНИЗУЈЕ ПРОМОЦИЈУ КЊИГЕ “ДВЕ НОЋИ У КЈАХТИ”, СЛЕДЕЋЕ СРЕДЕ ТАКМИЧЕЊЕ ДЕЦЕ У ПЕВАЊУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Удружење грађана „Мој Апатин“ ове и следеће седмице, организује два заиста лепа догађаја у Апатину. Први од њих је промоција књиге аутора Боривоја Влаисављевица Буца, под необичним називом „ДВЕ НОЋИ У КЈАХТИ“, у четвртак 15. децембра 2022. године, док је други догађај заказан за среду 21. децембар 2022. године и њему ће присуствовати наши најмлађи суграђани и професори апатинске Музичке школе „Стеван Христић“. Испред Удружења за радио Дунав о овим догађајима је говорио Владимир Симин.

-У четвртак 15. децембра са почетком у 20 сати у “Open Road pubu” у Апатину (бивши Дамит) спремамо један заиста одличан догађај – промоција књиге “Две ноћи у Кјахти” (17.000 километара кроз Русију и Монголију) Боривоја Влаисављевића познатијег као Буца Гедеон, мотоциклисте, путописца, светског путника, мото механичара, дизајнера, музичара, а пре свега сјајног и занимљивог човека.Како то изгледа путовати преко континената на мотоциклу старом преко 30 година, какав поглед на свет има неко ко се упути на такав један пут, зашто се путовати мора и да ли се наш пут икада завршава само су неке од ствари које ћемо чути. Улаз на промоцију књиге је бесплатан, како је за наш радио рекао Симин.

Следећи догађај у организацији Удружења „Мој Апатин“ ће се одржати у просторијама Културно Уметничког Друштва „Дунав“ већ 21. децембра 2022. године са почетком у 18 сати.

-Ово је лепа прилика за наше најмлађе суграђане да присуствују музичкој радионици „Дечији Вокали“ на којој ће учествовати деца и професори апатинске основне Музичке школе „Стеван Христић“, где ће бити одржано такмичење у певању, рекао је Симин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *