MLADOST-BRATSTVO ZA VIKEND U APATINU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Mladost je nastavila seriju dobrih rezultata i na gostovanju Turiji gde su savladali svog imenjaka sa 2:1. Nakon pobede nad liderom prvenstva ekipom Bečeja, apatinski fudbaleri su osvojili nova tri boda i tako se preselili u gornji deo tabele Bačke zone. Mladost je trenutno na 9. poziciji ali od trećeg mesta deli je samo 4 boda. U narednom kolu u Apatin će doputovati Bratstvo iz Prigrevice i biće ovo još jedan od opštinskih derbija u kome je želja za pobedom iznad svega.

Brastvo je minimalcem od 1:0 savladalo Slogu iz Čonoplje i na taj način ostalo na prvoj poziciji Bačke zone. Ekipa Živote Gavrilovića je u odličnoj formi nakon pobeda nad ŽAK-om i Slogom, ali i naredni rival prigrevčana iza sebe ima tri uzastopne pobede pa nas u duelu Bratstva i Mladosti očekuje dobar fudbal i velika borba.

Terekveš je u 12. kolu zabeležio 4 pobedu, ovoga puta savladan je Graničar iz Gakova sa 4:0. Promenljiva forma svilojevčana dovela ih je tek do 10. pozicije na tabeli sa svega 15 osvojenih bodova. Priliku za napredovanje na tabeli imaće narednog vikena na gostovanju u Kuli kod istoimene ekipe koja se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli.

Odigrano je i 10. kolo Međuopštinske lige Apatin-Sombor-Kula-Odžaci. Jedinstvo sa Ribareva poraženo je na gostovanju u Bačkom Monoštoru od ekipe Dunav sa 4:2, u narednom kolu na Salaš će doputovati Dinamo iz Sonte. Dinamo je prekinuo seriju loših rezultata i na svom terenu savladao Partizan iz Kupusine sa 2:1. Partizan u naredom kolu u Kupusini dočekuje Graničar iz Riđice.