МЛАДА ПРИГРЕВЧАНКА АЊА ВУЈНОВИЋ ПОЗВАНА У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СРБИЈЕ

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Чланица Женског рукометног клуба „Пригревица”, Ања Вујновић постала је део пионирске репрезентације Србије са којом ће у периоду од 24. до 29. септембра бити на припремама, односно у кампу који организују Рукометни савез Србије и Министарство омладине и спорта.

Ања је леворука играчица и игра на позицији десног крила, а позвана је као прво десно крило репрезентације. О Ањиним квалитетима довољно говори то што је она 2005. годиште, а репрезентацију чине девојчице које су годину дана старије, односно 2004. годиште и млађе. Ова млада Пригревчанка рукомет тренира шест година и прошла је све селекције које је организовао Рукометни савез Војводине. Редован је члан Репрезентације Војводине, а сада је постала и члан Репрезентације Србије.

-Ања је добро дете и велики радник, и много воли спорт којим се бави. Веома је талентована, а уз таленат кад се дода добар рад, резултат стиже сам. Овај позив је дошао у прави час, као награда, како Ањи, тако и нама у клубу, каже Милка Никшић – тренер ЖРК „Пригревица”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *