ПУТ АПАТИН-СОМБОР ЋЕ БИТИ ЗАТВОРЕН ТРИ НЕДЕЉЕ! АЛТЕРНАТИВНИ ПРАВАЦ ПРИГРЕВИЦА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Претходних дана у Апатину и Сомбору су постављени саобраћајни знаци, који још увек нису важећи, али из натписа на њима може се закључити да ће пут између Апатина и Сомбора бити затворен, а саобраћај ће бити преусмерен на Пригревицу.

Средином јуна почели су радови на реконструкцији пута II-А реда број 107 између Апатина и Сомбора, а компанија “Војпут” д.о.о. Суботица је посао започела рехабилитацијом пута од изласка из Апатина према Сомбору у дужини од шест километара. Тренутно се ради на деоници дужине 4,5 километра, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила. Предвиђени рок за завршетак поменутих радова је крај августа ове године.

Из Јавног предузећа “Путеви Србије” су за “Дунав” радио рекли да ће због врсте радова које је потребно извести на замени комплетне коловозне конструкције на дужини од 1,5 км, након добијања дозволе од надлежног Министарства, доћи до потпуне обуставе саобраћаја између Апатина и Сомбора, о чему ће јавност бити благовремено обавештена. Када стигне дозвола за затварање пута, радови и обустава саобраћаја на поменутој деоници ће трајати три недеље.

“Молимо учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и брзину прилагоде условима на путу”, стоји у допису “Путева Србије”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *