MIODRAG PAVLOVIĆ I MILORAD MRĐA NA LISTI SRPSKE RADIKALNE STRANKE

APATIN POLITIKA STRANAČKA HRONIKA VESTI

Danas je u maloj sali Veća samostalnih sindikata u Apatinu, Srpska radikalna stranka održala konferenciju za novinare na kojoj je Perica Popić, potpredsednik opštinskog odbora i predsednik saveta za informisanje OO SRS predstavio listu kandidata ove stranke za predstojeće lokalne izbore.Konferenciji su pored Popića i Smiljanića prisustvovali  i dr Miodrag Pavlović nosilac ove liste i prof. Milorad Mrđa koji je tek odnedavno u redovima radikala.

-Meni je kao čoveku izuzetno drago da se moje ime našlo na listi Srpske radikalne stranke i to na ovoj poziciji broj jedan. Lično smatram da je moja obaveza kao građanina ove opštine da doprinesem njenom razvoju, a meni kao lekaru da u nekoj budućoj aktivnosti doprinesem poboljšanju zdravstvene zaštite građana. To ne možete uraditi ukoliko niste politički angažovani to je ujedno i razlog mog priključivanja stranci. Rezulate ćemo pokazati jer SRS je ozbiljna stranka i tvrdim da ćemo na predstojećim izborima ostvariti značajne rezultate.- rekao je Pavlović

Nakon dr Pavlovića , novinarima se obratio i profesor fizičkog vaspitanja Milorad Mrđa koji rekao da će na predstojećim izborima OO NS-a podržati Srpsku radikalnu stranku.

-Počastvovan sam što se nalazim na listi ispred Srpske radikalne stranke. Mi smo i do sad imali odličnu saradnju, dok sam obavljao funkciju potpredsednika Nove Srbije. Gotovo svi članovi OO NS su podržali listu SRS-a. Moj angažman je isključivo vezan za sport i ja ću sve učiniti da on dobije prave temelje u našoj opštini. Naravno da to sam ne želim i ne mogu , tu je čitav tim ljudi koji sačinjavaju profesori, sportski novinari i tako dalje.-rekao je Milorad Mrđa.

Na kraju konferencije Srpska radikalna stranka je uputila apel svim političkim strankama da predstojeću kampanju vode demokratski i pošteno, a u okviru svog predizbornog programa najavili su i održavanje mitinga u Beogradu i Somboru. Gost mitinga u koji će se održati 27. marta u Somboru biće dr Vojislav Šešelj.

Radikali konferencija za stampu