Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » MILOJEVIĆ NAJAVIO REKONSTRUKCIJU ULICA PETEFI ŠANDORA I MAJORA TEPIĆA- OD PONEDELJKA OPREMANJE JASLICA
MILOJEVIĆ NAJAVIO REKONSTRUKCIJU ULICA PETEFI ŠANDORA I MAJORA TEPIĆA- OD PONEDELJKA OPREMANJE JASLICA

MILOJEVIĆ NAJAVIO REKONSTRUKCIJU ULICA PETEFI ŠANDORA I MAJORA TEPIĆA- OD PONEDELJKA OPREMANJE JASLICA

Pomoćnik predsednika opštine Apatin zadužen za investicije, Jevto Milojević poručio je na konferenciji  za medija, da lokalna samouprava nastavlja dalje da ulaže u infrastrukturu, ne samo u vodovod i kanalizaciju , već i u izgradnju novih objekata, parkinga, ulica i rekonstrukciju postojećih.

Milojević je komentarisao radove na mobilijaru u šetališnoj zoni koji će prema njegovim rečima biti završen do kraja jula kao i opremanju jaslica koje kreće od ponedeljka.

– Želja nam je da se do otvaranja jaslica, a koje je predviđeno za početak kalendarske školske godine, uradi i parking sa 25 mesta. Do kraja augusta treba da krenu i radovi na uređenju drugog dela ulice Petefi Šandora, koja bi do kraja godine trebala biti i potpuno rekonstruisana, a u planu je i asfaltiranje ulice Majora Tepića, izjavio je Milojević.

On je uputio izvinjene građanima koji žive u ulici Petefi Šandora zbog kašnjenja na završetku ovog projekta i zahvalio se na strpljenju.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top