MILOJEVIĆ: JASLICE ĆE BITI ZAVRŠENE U APRILU, HVALA GRAĐANIMA OPŠTINE APATIN KAO GLAVNIM INVESTITORIMA

APATIN EKONOMIJA VESTI

Pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije, Jevto Milojević je danas u pratnji svojih saradnika i novinara obišao gradilište budućih jaslica kako bi se uverio u poštovanje roka gradnje i uvideo u kojoj se fazi izgradnja trenutno nalazi.

-Kada smo krenuli u izgradnju jaslica u oktobru prošle godine rekli smo da bi jaslice mogle biti gotove do kraja aprila 2018. i sada to sa sigurnošću mogu da kažem. Ono što smo mogli da vidimo da je stolarija postavljena, radi se na krovnoj konstrukciji, grejanje se takođe razvodi, a od naredne nedelje će se početi raditi i keramika.- izjavio je Milojević.

Jevto je dodao da je ovo sve zahvaljujući odgovornom odnosu prema poslu izvođača Standard invest gradnje iz Beograda koja dosadašnji deo posla odradila kvalitetno i iskoristio priliku da se zahvali građanima opštine Apatin koji su kroz mesni samodoprinos investirali 20 miliona dinara u izgradnju jaslica.

U odsustvu direktorice Biljane Mandić pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije je pozvao sve zainteresovane roditelje da upišu svoju decu u jaslice, a upis će početi 22. marta i trajće nedelju dana. -Pozivam sve roditelje da dođu i upišu svoju decu i mislim da će biti preko 50 mališana koji će boraviti u jaslicama. Lično bih voleo u narednim godinama imamo potrebu da proširujemo kapacitete što bi ujedno značilo da Apatin ide napred i da nam se deca rađaju.- kazao je Milojević.

Na pitanje koliko će vremena nakon izgradnje biti potrebno da se jaslice opreme i budu spremne da dočekaju decu Milojević je rekao da bi rok za ovako nešto trebao da bude kraj juna meseca 2018. godine. -Lično mislim da bi deca mogla krenuti u jaslice i pre septembra, ali kod nas se početak školske godine vezuje za septembar pa verujem da će rukovodstvo ove ustanove i sa jaslicama uraditi isto. Moje lično mišljenje je da će sve biti spremno do kraja juna. – rekao je Jevto Milojević.

Za kraj Milojević je dodao da će u ovom objektu biti zaposleno 10ak ljudi na svim poslovima koji su potrebni za funkcionisanje jednog ovakvog objekta.

FONO Jevto Milojević