МАЈА ЛУИС- ЖИВОТ БИРА УМЕТНИКЕ

APATIN SOMBOR VESTI ZANIMLJIVOSTI

Маја Луис је објавила свој нови сингл под називом “Живот бира уметнике” за издавачку кућу Lampshade Media. Нова песма најављује први солистички албум кантауторке под називом “Буђење”.

Маја Стојановић Луис се бави музиком још од раног детињства. Kада се преселила у Београд из Минхена, где је рођена и одрасла, одмах је постала део Лоуис бенда где је певала са својим оцем Љубишом Стојановић Лоуисом. Убрзо је основала свој први бенд под називом “Маја Ст. Лоуис ” са којим је наступала у клубовима по целом региону. Такође је била члан бенда ” Мараqyа” са њеним братом Марком Стојановићем Лоуисом и снимила песму “Љубав” на коју је публика јако лепо реаговала. Године 2013. се такмичила у емисији X Фактор где је била међу десет финалиста.

Разна искуства су је инспирисала да пише песме а једна од песама је и дует са њеним братом Марком “СВЕТ ЈЕ ТВОЈ” која се налази на његовом албуму ” ЕУРИДИKА” а појавиће се и на Мајином албуму који излази 17.октобра.

-Веома сам срећна и задовољна албумом. Једва чекам да угледа светлост дана и да публика чује песме. У свакој песми има мене и у свакој постоји порука. Верујем да свако може да се пронађе у песмама. Песму која је изабрана за први сингл је писала моја драга талентована пријатељица Бојана Чуљковић и мислим да свака жена може у неком сегменту живота да се пронађе у тим речима као што сам и ја. Аранжман смо радили мој брат Марко и ја. Уживајте- поручила је задовољна Маја Луис.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *