“LJUTA KRILCA” NAJBOLJA U FUDBALU NA PESKU, USPELA JOŠ JEDNA HUMANITARNA AKCIJA

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

U subotu 22. juna na terenu pored restorana “Plava ruža” u Apatinu odigran je humanitarni turnir u fudbalu na pesku, u organizaciji Kluba malog fudbala “Apa-futsal”.

Na turniru je učestvovalo ukupno 12 ekipa, prikupljeno je 67.000 dinara, a titulu najbolje ekipe osvojio je tim pod nazivom “Ljuta krilca” koji je u finalu savladao “Matorce”. Treće mesto pripalo je momcima iz tima “Gurman” nakon pobede nad “AB Gradnjom”. Najbolji igrač turnira je Rajko Keravica (“Ljuta krilca”), najbolji strelac Ilija Šušnjar (“Gurman”), a najbolji golman Bojan Pavlović (“Gurman”).

Prikupljena sredstva biće usmerena za lečenje Dragoljuba Prislingera iz Kupusine. Podsećamo, Dragoljub se leči na institutu za majku i dete u Beogradu od septembra 2016. godine zbog razvoja sindroma generalizovane hipotonije sa ugroženim respiratornim funkcijama. Neophodan mu je respirator za njegovo dvadesetčetvoročasovno disanje. Nabavka ovog instrumenta košta 8.000 eura, koje porodica ovog mališana na žalost ne može da obezbedi. Ukoliko i vi želite da pomognete možete to učiniti tako što ćete uplatiti novac na račun Dragoljuba Prislingera koji se vodi kod “Societe generale banke”, broj 275-0016618962626-59.

Još jedna u nizu humanih akcija Kluba malog fudbala “Apa-futsal” je u potpunosti bila uspešna, a organizatori su i za sledeću godinu najavili nastavak tradicije odnosno organizaciju novog humanitarnog turnira.

Apa-futsal beach soccer kup 2017 (1) Apa-futsal beach soccer kup 2017 (3) Apa-futsal beach soccer kup 2017 (4)Apa futsal beach soccer kup 2017