КРЕЋЕ ИЗГРАДЊА 50 ПАРКИНГ МЕСТА У УЛИЦИ МИЛОША ОБИЛИЋА

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Проблем паркирања возила код нове пијаце и маркета “ИДЕА” решиће се изградњом 50 паркинг места и реконструкцијом улице Милоша Обилића. Радови почињу половином јуна и трајаће 2 месеца.

-Управо је завршен поступак јавне набавке за изградње паркинга у улици Милоша Обилића. Радове ће извести суботичко предузеће “Тераx” које је са понудом од 4,4 милиона динара било најбољи понуђач, изјавио је Јевто Милојевић, помоћник председника општине Апатин. Према његовим речима, ранијим предмерима је планирано да овај посао општину Апатин кошта око девет милион динара, али да је у поступку јавне набавке суботичко предузеће предало упола мањи трошковник са чиме је остварена значајна уштеда.

-Будућа паркинг места ће бити изграђана са обе стране улице, али ће највише позиција бити од угоститељског објекта “Танго” до простора књиговоствене агенције “Kонто” рекао је Милојевић.

Осим изградње паркинг места, извођач ће урадити попречне ознаке коловоза, обележити места за паркирање, симболе за паркирање возила инвалида и поставити саобраћајне знакове, односно сву неопходну вертикалну сигнализацију.

1 thought on “КРЕЋЕ ИЗГРАДЊА 50 ПАРКИНГ МЕСТА У УЛИЦИ МИЛОША ОБИЛИЋА

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *