KONKURS ZA UČEŠĆE U PROGRAMU RADNIH PRAKSI

DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI

Beogradska otvorena škola u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije otvorila je javni konkurs za program radnih praksi u privrednim društvima na teritoriji Srbije, namenjen mladima koji žele da steknu iskustvo u struci, unaprede svoja znanja i veštine i tako povećaju šanse za zaposlenje. Konkurs je otvoren do 9. avgusta.

Za praksu mogu da se prijave studenti završnih godina i nezaposleni mladi sa teritorije Srbije, koji su spremni na timski rad, imaju odlične komunikacijske veštine, odgovorni su, precizni i mogu da rade pod pritiskom, navodi se u pozivu.

Pored prilike za učenje i sticanje radnog iskustva kroz četvoromesečnu praksu, Beogradska otvorena škola će mladim praktikantima obezbediti i skromnu novčanu nadoknadu u iznosu troškova toplog obroka i lokalnog prevoza, kao i mogućnost za profesionalno povezivanje i umrežavanje.

Izabranim praktikantima će biti dodeljen mentor/i iz privrednog društva u kojem se realizuje praksa.

Ponuđena je mogućnost za praksu u sledećim mestima: Beograd, Bečej, Blace, Kragujevac, Subotica, Sombor, Odžaci, Pirot.

Nakon odabira konkretne pozicije, zainteresovani treba da pošalju svoju radnu biografiju i motivaciono pismo sa jasnim nazivom pozicije za koju se prijavljuju na mejl prakse@bos.rs.

Jedna osoba može konkurisati na onoliko pozicija za koliko ispunjava kompletne uslove navedene u tekstu konkursa. Ukoliko se konkuriše za više od jedne pozicije, motivaciono pismo potrebno je prilagoditie svakoj pojedinačnoj poziciji.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti u Centru za vođenje karijere i savetovanje Beogradske otvorene škole, putem mejla prakse@bos.rs.

Program se sprovodi u okviru projekta „PRAKSAM – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse”, koji je finansijski podržan od strane Ministarstva omladine i sporta.