КОНКУРС ЗА СУФИНСИРАЊЕ ИНВЕСТИЦИЈА У ОПРЕМУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ ВИНА И РАКИЈЕ

APATIN EKONOMIJA VESTI

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство је расписао конкурс o додели средстава за суфинансирање инвестиција у опрему за производњу вина и ракије на територији АП Војводине у 2021. години.

Бесповратна средства која се додељују по овом конкурсу намењена су за: набавку опреме за примарну прераду грожђа, набавку опреме за ферментацију за бела и црвена вина, набавку опреме за чување и неговање вина, набавку опреме за пуњење вина, набавку опреме за ракију.

За реализацију Конкурса предвиђено је укупно 50.000.000,00 динара. Максималан износ бесповратних средстава по једној пријави не може бити већи од 2.000.000,00 динара, односно 2.200.000,00 динара за подносиоце пријава: предузетнике и правна лица, чије је газдинство регистровано на подручју са отежаним условима рада у пољопривреди, жене носиоци регистрованог пољопривредног газдинства и оснивач правног лица млађе од 40 година (у случају да правно лице има више оснивача и уколико је само један оснивач старији од 40 година, а други млађи, максималан износ бесповратних средстава по једној пријави не може бити већи од 2.200.000,00
динара). Минималан износ бесповратних средстава по једној пријави износи 100.000,00 динара, а разматраће се само пријаве чија је вредност инвестиције 200.000,00 динара или већа од тог износа.

Детаљније информације о конкурсу могу се пронаћи ОВДЕ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *