КОНЦЕРТОМ ГОЦЕ ТРЖАН ЗАВРШЕНА ПРОСЛАВА ДАНА МЛАДИХ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Туристичка организација Апатин организовала је манифестацију Дан младих која је посетиоцима и учесницима понудила богат садржај и целодневни програм.

Најпосећенији је био вечерњи део програма, концерт расположене и разигране популарне поп певачице Гоца Тржан.

– Дуго певам и ово је неки седми-осми пут да сам у Апатину, али сам први пут на плажи. Предивно је. Када смо долазили рекла сам да је као плажа у Мајамију, надам се да је преко дана пуна. Једино што ми смета су комарци, бенд је већ „поједен“, рекла је кроз смех Гоца Тржан којој се апатинска публика обрадовала. Њена гостовања су увек добродошла јер певачица носи позитивну енергију и добру забаву.

За медије је открила да тренутно ради на другој сезони свог шоуа који се емитује на њеној телевизији. Скидање забрана са концерата користи да надокнади дружење са публиком, а упоредо припрема нови албум. Фанови су, током пандемије короне могли чути две песме које ће бити на новом албуму, а за септембар планира да заврши нови спот.

– Сад када сам видела ову плажу можда дођем овде да снимим један део новог спота. За сада је спремно шест песама, када и остале буду одабране и завршене изаћи ће и нови албум, објаснила је певачица.

Директор Туристичке организације Апатин Немања Јовић задовољан је урађеним и посетом овогодишњој манифестацији.

– Дан младих се обележава 12 августа али већ дужи низ година практикујемо да га одржимо у најближу суботу што због садржаја које имамо током целог дана, што због одазива гостију који долазе. Данашњи програм смо почели са трком кануа, затим смо имали целодневни турнир у одбојци на плажи. Ове године нови садржај је чинио квиз „Две руже“, а дневни програм смо завршили са кубанским ДЈ-ем Титом који је пуштао латино ритмове. Манифестација је завршила концертом Гоце Тржан, рекао је Немања Јовић.

Јовић се осврнуо на отказан концерт групе Дивље јагоде са којима је постигнут договор да нови термин буде 18. септембар (субота) на бини на Тргу Никола Тесла.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.