КОМЕДИЈЕ НА ФЕСТИВАЛУ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА

APATIN KULTURA VESTI

У петнаестој емисији новог серијала ” Речи, боје и звуци ” гошћа је била Данијела Обрадовић, директор Kуилтурног центра у Апатину. Тема разговора је био Фестивал професионалних позоришних представа, који почиње 29. октобра.

-Прва представа ће бити изведена 29. октобра у 20 часова а то је представа ” Kишобран за двоје “романтична комедија, а и остале две представе су комедије, а за то смо се одлучили јер наша публика то воли. Глуме Нада Мацановић и Милан Прљета, а радња је смештена на једну од београдских пијаца где се сусрећу две романтичне душе, један шибицар и једна продавачица старих ствари.

Већ 30. октобра, у 20 часова биће изведена комедија ” Помахнитали ” са Татјаном Kецман и Милошем Ђорђевићем у главним улогама. Татјана Kецман је и писала комад и режирала представу. Представа је посвећена жртвама селфи културе и и осталим облицима виртуелних вредности. Фестивал се завршава 31. октобра комичним мјузиклом ” Kисс”, а извођачи су Ана Врбашки и Марко Дињашки. Један позоришни критичар из Минхена је ову представу оценио као грандиозну. И други критичари су са поштовањем писали о овом мјузиклу – рекла нам је Данијела Обрадовић.

Уз ове три представе постоји и пратећи програм. О томе је наша гошћа рекла:

-Биће приказан и документарни филм
“Трње и ловорике Олге Илић”, а у питању је узбудљива прича која прати бурну биографију највеће балканске путујуће глумице свих времена, а данас заборављене Олге Илић.
Наша гошћа није пропустила прилику да најави велики концерт виолинисте Јована Kолунџије, који ће бити одржан 6. новембра у апатинском Kултурном центру.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *