KLADIONICE FAVORIZUJU MIROVIĆA KAO NOVOG PREMIJERA VOJVODINE

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Kladionica “Meridijan” objavila je prve kvote na koje se građani mogu kladiti za predstojeće izbore koji će se održati na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou.

Kladionica nema dvojbe oko toga ko će biti premijer u novom četvorogodišnjem mandatu, pa je tako kvota na Aleksandra Vučića svega 1,01 što znači da se na 1.000 uloženih dinara može zaraditi svega 10 dinara.

Na Zoranu Mihajlović je kvota 8, a na Ivicu Dačića 15. Naredni na listi su Bojan Pajtić  čije se šanse procenjuju na 1:40, a potom Boris Tadić koji ima kvotu 50.

Ova kladionica je ponudila opciju po kojoj su naprednjaci sigurni pobedniciparlamentarnih izbora, a granica je postavljena na 47,3 odsto glasova. Izlaznost je procenjena na 54,2 %.

Kada je reč o novom pokrajinskom premijeru, najveće šanse daju se na Igora Mirovića, pa ko uloži 1.000 dinara na njega dobiće još 800. Prvi do njega je Ištvan Pastor sa kvotom 3,5 te Maja Gojković čije su šanse 1:4. Šanse da Pajtić ostane pokrajinski premijer su prema kladionici male jer su kladioničari na lidera DS ponudili kvotu od čak 15. Klađenje na Dušana Bajatovića je rizično jer je kvota 25, a na Nenada Čanka čak 50.

Za sada nema opcija za klađenje na lokalne izbore.

Najverovatniji datum održavanja izbora je 24. april.

MIROVIĆ

Izvor:021.rs