KASNO BUĐENJE APATINACA, VIKINZI ZASLUŽENO ODNOSE BODOVE U RUMU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Peto kolo Druge futsal lige Srbije – grupa “Vojvodina” donelo nam je prvi domaći poraz KMF Apa-futsal. Bolji od Apatinaca u hali OŠ Žarko Zrenjanin bili su igrači KMF Viking i slavili su rezultatom 2:4 (0:2).

Goste je u vođstvo doveo Marković, kada je njegov šut pronašao put do mreže kroz gotovo čitavu odbranu domaćih, a pred sam kraj prvog dela meča prednost gostiju duplira Jeremić.

U nastavku su Apatinci pokušali da na samom startu ugroze goste i preokrenu rezultat, te su u prvih nekoliko minuta stvorili par izglednih situacija pred golom Orlovića. U jeku napada domaćina, gosti postižu treći, a nakon toga i četvrti gol preko Lazića, odnosno Šijačkog. Sve što su apatinski igrači uspeli do kraja meča jeste da ublaže poraz. Prvo je Lazarevićev šut u sopstvenu mrežu skrenuo Stojčević, a konačnih 2:4 postavlja Danić.

Nije ovo bio dan KMF Apa-futsal. Od samog starta meča igrali su konfuzno, sa puno tehničkih grešaka. Nisu bili dobri u prijemu lopte, izostajao je tačan i kvalitetan pas, a pojedinci su veoma loše ispunjavali defanzivne zadatke, pa je poraz sasvim zaslužen. Gostima sve čestitke na kvalitetnoj, borbenoj i fer igri iz koje je kao rezultat došao zaslužen trijumf.