КАКО СА МИНИМАЛНИМ ТРОШКОВИМА ДО ВЕЋЕ ПРИСУТНОСТИ НА ТРЖИШТУ

APATIN VESTI ZANIMLJIVOSTI

Током ванредног стања проузрокованог пандемијом коронавируса, која нам још увек уређује животе, онлајн наручивање почело је све више да добија на значају. За то време, без онлајн продаје већина произвођача била би у ситуацији да обустави свој рад, јер су грађани били приморани да остану у својим кућама. Неки ресторани, фаст фуд-ови, смањили су своју продају, јер нису били видљиви потрошачима.
Онлајн понуда, дакле, повећава њихову видљивост, на тај начин постају доступни већем броју људи. Све више купаца, када су из неког разлога спречени да посете свој омиљени ресторан, пекару, цвећару или апотеку, имају навику да посегну за својим мобилним телефоном или рачунаром и да наруче путем веб апликације.

Зашто је онлајн достава важна?
Од изузетне је важности бити присутан на веб-у, а онлајн продаја значајно повећава профит. Апликација ДоставаУ омогућава купцима, али и продавцима да са пар кликова буду ближи једни другима.
Без потребе за израдом онлајн шопа, штедите новац и време. Kако бисте истакли сајт вашег ресторана или продајног објекта довољно је да се пријавите на нашем сајту ДоставаУ и преузмете апликацију коју смо креирали за вас.
Уколико имате ресторан, фаст фуд, цвећару или апотеку, право је време да ваши производи буду увек доступни. По цени минималног месечног одржавања, путем наше апликације ваш посао подићи ћете на виши ниво.

Без великих улагања до решења
Нема губљења времена на телефонске позиве, све се решава једним кликом. Уколико вас мрзи да кувате данас, само изаберите шта желите да једете, италијанска кухиња, домаћа кувана јела, бургер или пица стижу на вашу кућну адресу. Ако вам је апотека далеко, а хитно вам треба лек, ми имамо решење за вас. Наручите лекове путем наше апликације и курирска служби вам их доноси у рекордном року. Раније сте морали да издвојите време за пијацу, данас то није случај, захваљујући апликацији на платформи ДоставаУ.рс.

Kако функционише онлине достава?

Уз минимална улагања и без посебног труда и техничког знања можете да рукујете овом апликацијом. Приказ садржаја на сајту ДоставаУ доступан је путем свих уређаја, односно, мобилних телефона, таблета или десктоп рачунара. Целокупна понуда на сајту је оптимизована за претраживаче, што обезбеђује бољу видљивост на интернету и увећање потенцијалних купаца.

Уз минималну фиксну цену, без додатних трошкова, без процената и провизије утичемо на увећање профита. Осим сталних, уз нашу апликацију, добићете и нове купце и кориснике ваших услуга. Важност присутности на wебу је од пресудног значаја за рангирање вашег ресторана, фаст фуд објекта или цвећаре. Присутност је једна од главних предности онлајн бизниса.
Ми смо ту за вас. Видимо се на ДоставаУ.рс.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *