KАKО ДО ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦЕ БЕЗ ВЕЛИKИХ УЛАГАЊА

IZBOR IZ ŠTAMPE SRBIJA VESTI VOJVODINA ZAPADNOBAČKI OKRUG

Већина малих и средњих бизниса често размишља о идеји сопствене интернет продавнице, али је веома ретко реализује. А зашто је то тако, када је добро познато да је присуство на вебу једна од основа сваког пословања?

Пре свега, најчешћи “кривац” јесте веома висока цена покретања онлајн продавнице, коју мање фирме углавном нису спремне да издвоје. И заиста, овакве услуге у агенцијама коштају далеко више од доступног буџета ових фирми.

Са друге стране, власници бизниса већ имају превише посла којим су заокупљени и знају да ће им покретање тако великог пројекта изискивати још више времена, стрпљења, ангажовања и ресурса.

Зашто је интернет продавница толико важна?

Интернет продаја већ дуги низ година представља најбитнији аспект у пословању бизниса оријентисаних на производњу. Рецимо, то је посебно дошло до изражаја за време пандемије, када су грађани били приморани да остану у својим домовима. За то време, без онлајн продавнице већина произвођача била би у ситуацији да обустави свој рад.

Дакле, онлајн понуда производа повећава њихову видљивост, односно моћ да буду доступни већем броју људи. Без обзира да ли су купци спречени да посете физичко продајно место или једноставно живе предалеко.

Такође, онлајн продаја заиста значајно редукује трошкове продаје. Уштеда је огромна, како на закупу локала, тако и на ангажовању радника. У том случају, зарада на продатим производима далеко је већа, него што је то случај на физичком продајном месту.

Решење за сопствену онлајн продавницу без великих улагања

Имајући у виду стандардне бриге власника фирми, појавило се сјајно решење – које може да задовољи све њихове потребе за онлајн продајом, али и да превазиђе најчешће проблеме на том путу.

Идеја је реализована у виду савременог система који произвођачима нуди могућност да формирају свој сопствени веб-шоп, али по цени само месечног одржавања!

У оквиру пакета, продавци су у могућности да купцима понуде цео свој асортиман, уз адекватне фотографије, прецизне описе и карактеристике производа.
На овај начин добијају сопствену онлајн продавницу уз минимална улагања и без посебног труда и техничког знања.

Kако функционише овакав тип онлајн продавнице?

Онлајн продавница на ПродавницаУ нуди све могућности и бенефите класичне онлине продавнице. Једина разлика је, што се у овом случају, продавница налази на већ постојећој платформи. На тај начин избегнути су сви трошкови везани за покретање онлајн продаје, а плаћа се само разуман износ месечног одржавања.

Баш као и код класичне онлајн продавнице, продавац је у прилици да у оквиру свог налога купцима понуди све производе из свог асортимана. Приказ садржаја на сајту ПродавницаУ доступан је преко свих уређаја, односно мобилних телефона, таблета или десктоп рачунара. Целокупна понуда на сајту је оптимизована за претраживаче, што обезбеђује бољу видљивост на интернету и увећање потенцијалних купаца.

Онајн продавница у оквиру система ПродавницаУ је будућност интернет презентације малих и средњих предузећа, која желе да прошире обим продаје без великих улагања и много труда. Олакшава процесе, повољна је и једноставна за употребу – баш као што интернет продавница треба да буде!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *