KAKO DA UČITE BRZO I LAKO

APATIN DRUŠTVO VESTI

Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovaće u petak, 2. oktobra, besplatno interaktivno predavanje pod nazivom “Kako da učite brzo i lako” predavača Srđana Senjanina.

U sklopu praktičnog predavanja, koje će se održati u Omladinskom centru, čije se prostorije nalaze na Trgu Nikole Tesle, pored Šah kluba, predstaviće se seminar koji Srđan organizuje sa ciljem da se osvesti proces učenja i steknu korisne tehnike uz koje će učenje prestati da bude naporna obaveza, a postati zabavan i kreativan proces. Početak predavanja je u 18.00 sati.

Zainteresovani se mogu prijaviti do srede, 30. septembra, putem e-mail adrese: kzm.apatin@yahoo.com ili Facebook stranice Kancelarije za mlade opštine Apatin. U prijavi navesti ime i prezime i kontakt telefon.

Na ovom predavanju saznaćete osnovne informacije o načinu na koji funkcioniše ljudski mozak, načinima učenja i principima pamćenja. Tehnike brzog i zabavnog učenja su korisne i mogu Vam pomoći u Vašem školovanju, karijeri ili celoživotnom obrazovanju.