КАЈАКАШИ ПАНОНИЈЕ СА ОСВОЈЕНИХ ДЕСЕТ МЕДАЉА ЗАВРШИЛИ СЕЗОНУ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Млади кајакаши апатинског Кајак клуба „Панонија“, под вођством тренера Јове Мандића, наступом на Другом КУП-у Сомбора где су освојили седам трка са укупно десет медаља, завршили су овогодишњу такмичарску зону.
Такмичење је одржано на каналу испред Кајак клуба у Сомбору, а све трке веслане су у дужини од 500м.
Очекивано, са медаљама су се вратиле Соња Уртајл и Ања Ковачевић освојивши два прва места у тркама кајака двоседа у категорији пионирки и кадеткиња, чиме су потврдиле да трке двојаца ове године припадају њима.
Соња је освајила и друго места у трци кадеткиња, што је учинила и њена сестра, наша репрезентативка, Дајана Уртајл у трци јуниорки.

Дајана и Александар Лончар су у трци двоседа мешовитих посада освојили такође друго место и сребрну медаљу.

И кајакаш Марко Ковачевић је поправио свој учинак на тркама и вратио се са бронзаном медаљом, освојивши 3. место у трци К1 у конкуренцији кадета.

У Сомбору су се такмичили и најмлађи кајакаши нашег клуба. Кајакаш Драган Радонић је у трци мини кајакаша МК1 заузео друго место.

У КК „Панонија“ кажу да је овим такмичењем завршена овогодишња такмичарска сезона. Кајакаши ће се накратко одморити, а затим крећу са припремама за наредну сезону. У клубу се надају да ће се у новој сезони, поред бољих резултата, и још неко од такмичара заједно са Дајаном наћи у саставу репрезентације.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *