КАЈАКАШИ КК „ПАНОНИЈА“ НА 1. КАЈАКАШКОМ КУПУ СОМБОР

APATIN SOMBOR SPORT SRBIJA VESTI

Кајакаши Кајак клуба „Панонија“ Апатин учествовали су на  1. кајакашком КУП-у Сомбор одржаном на каналу. У конкуренцији од 90 такмичара из седам клубова кајакаши Паноније заузели су екипно 4. место.

Такмичари Паноније остварили су добар пласман и у појединачним дисциплинама.

У трци МК1 за дечаке рођ. 2010. год. Душан Почуча је освојио треће место, док је Бојана Ковачевић у категорији за девојчице стигла пета.

У категорији пинора у трци К1 за пионирке Соња Уртајл освојила је друго место, док је у истој категорији за пионире Алекса Смиљанић стигао четврти, а Милош Влатковић шести.

У категорији кадета К1 за кадеткиње Дајана Уртајл је освојила треће место, док је код кадета Марко Ковачевић стигао шести, а Александар Ковачић кроз циљ прошао девети.

У трци јуниора К1 Дајана Уртајл је освојила друго место.

У трци сениора К2 кајакаши Небојша Зорић и Вук Зорић освојили су друго место. Ова два кајакаша су учествовала и у категорији К2 микс. Двојац Антонија Нађ Косановић и Небојша Зорић освојили је прво место, а Соња Богишић и Вук Зорић треће. Микс у двоседима кајакаши Паноније веслали су заједно са кајакашицама кајак клуба из Сомбора.

На такмичењу су учествовали и кајакаши Ања и Немања Ковачевић, који нису успели да заврше своје трке.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *