KADA HOĆE, ONDA I MOGU…

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Klub malog fudbala Apa-futsal je sinoć u okviru 17. kola Druge futsal lige savladao Novi Sad sa 4:3 (1:1) pogodcima Prolea, Kuge i dva puta Paunovića.

Malobrojna publika u apatinskoj hali mogla je da uživa u dobrim potezima i utakmici koja je bila obeležena sa dosta preokreta. Već u drugom minutu dobar pas Delića na drugu stativu koristi Paunović i dovodi domaćina u vođstvo koje traje sve do 13. minuta prvog poluvremena kada gosti zasluženo dolaze do izjednačenja od 1:1 i sa tim rezultatom se otišlo na pauzu.

Stvarane su prilike na obe strane ali nakon fantastične akcije Paunovića i Bojića, Delić ne uspeva da sa četiri metra pošalje loptu u prazn gol i iz narednog napada gosti dolaze do prednosti od 2:1. Sve više su pritiskali žuto-crni što se na kraju isplatilo jer u 5 minuta uspevaju da preokenu rezultat na 4:2, a gosti preko svog čuvara mreže u poslenjim sekundama uspevaju samo da ublaže poraz.

Na kraju je do izražaja došla nešto veća borbenost i duža klupa domaćih koji da su imali nešto više koncentracije i sportske sreće mogli su da napune mrežu gostiju “do vrha”.

U narednom kolu KMF Apa-futsal gostuje Tisi u Novom Bečeju