ЈОВАНА ВУЈНОВИЋ МЕЂУ НАЈПЕРСПЕКТИВНИЈИМ ОДБОЈКАШИЦАМА СРБИЈЕ

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Одбојкашки савез Србије и ове године организује камп најперспективнијих одбојкашица и одбојкаша са простора целе Србије у Караташу. Међу 16 најперспективнијих играчица рођених 2008. године, у камп “Караташ 2022” позвана је и играчица Одбојкашког клуба “Апатин”, Јована Вујновић.

Јована је рођена 2010. године и висока је 186 цм, а игра на позицији коректора. Међу 16 најперспективнијих одбојкашица које путују у Караташ, само су три су са територије Војводине, а од 16 позваних њих 14 су рођене 2008. године, док су две одбојкашице позване из генерације 2010. годиште.

Камп ће се одржати од 4. до 14. јула 2022. године, а као главни тренер на кампу биће Немања Зекић, који је и први тренер женске пионирске репрезентације Србије. Тренинзи ће се одржавати два пута дневно у Хали спортова. Све трошкове кампа свим учесницима покрива Одбојкашки савез Србије.

Ова селекција девојчица је уједно и филтер за пионирску репрезентацију Србије, јер од наредне 2023. године за пионирке наступају девојчице рођене 2008. године и млађе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *