JOŠ JEDNA AKCIJA OO SRPSKE NAPREDNE STRANKE

APATIN POLITIKA VESTI

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Apatin je u nedelju 15. novembra ispred Apatinskog tržnog centra organizovao akciju pod nazivom „U susret građanima“. Naprednjaci su promovisali svoje projekte za razvoj opštine Apatin i razgovarali sa građanima o rešavanju svih aktuelnih problema.

Građanima su se ipred OO SNS obratili Radivoj Sekulić i gradonačelnik Sombora Saša Todorović.

Izuzetno mi je drago zbog ovolikog odziva građana i velike zainteresovanosti. Mi smo uvek uz građane, a kada nas izaberu ostvarićemo sve ovo o čemu smo danas razgovarali na štandovima. Iza toga stojimo.“ – rekao je Sekulić.

„Sa neskrivenim zadovoljstvom sam danas u Apatinu, došao sam i kao stranački kolega da podržim akciju Srpske Napredne Stranke ispred gradskog odbora Sombor, ali sam i u ulozi gradonačelnika Sombora jer sam došao da oplemenim saradnju kroz savete koje u Apatinu naša stranka ima gde pravi program budućeg rada u Opštini Apatin a samim tim i buduće saradnje sa gradom Somborom. Sasvim je logično da grad Sombor i Opština Apatin sarađuju u narednom periodu kada SNS preuzme vlast i u Apatinu.“ – istakao je Todorović.

SNS 1 SNS APATIN (2)