ЈОШ ЈЕДАН ПОРАЗ БРАТСТВА, ИЗРЕЧЕНЕ КАЗНЕ ЗА УТАКМИЦУ СА БАЧКОМ

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Фудбалски клуб “Братство” из Пригревице поражено је од “Дунава” из Старих Бановаца са 2:0 (0:0) у утакмици коју су због казне играли у Оџацима као домаћини.

Пошто су након неколико лоших утакмица Пригревчани одустали од борбе за сами врх табеле у последњим сусретима тренер “Братства” пружа прилику играчима који су да сада мање играли. У полседњих пет утакмица “Братство” је успело да освоји само бод, а ово је највећа резултатска криза црвено-белих у полседњих неколико година.

Због инцидената који су се десили на утакмици са “Бачком” из Суботице, “Братство” је кажњено, а текст саопштења Фудбалског савеза Војводине вам доносимо у целости:

На утакмици 25. кола ФК“Братство 1946“ Пригревица-ФК“Бачка 1901“ Суботица, дошло је до инцидента по завршетку утакмице испред службених просторија. Наиме група домаћих навијача насрнула је на судије утакмице са намером да се физички обрачунају са истим. Због свега наведеног Дисциплински судија доноси Одлуку о суспензији игралишта ФК“Братство 1946“ Пригревица на основу члана 64 и 25 ДП ФСС. Суспензија важи за 2 (две) утакмице на којима ФК“Братство 1946“ Пригревица треба бити домаћин. ФК“Братство 1946“ Пригревица своје утакмице може играти на одговарајућим игралиштима у кругу од 30 км, али да се она не налазе на територији њиховог општинског фудбалског савеза. 5. Наранчић Игор, лиц.бр.339-12/21-комесар за безбедност ФК“Братство 1946“ Пригревица због пропуста у раду и непосредног учествовања у физичком обрачуну са судијама на утакмици 25. кола која је играна у Пригревици, Одлуком дисциплинског судије а применом одредби члана 23 и 61 ДП ФСС именовани се кажњава забраном вршења функције у трајању од 2 (две) године. Казна тече од 21.04.2019. године 6. Швељо Огњен рег.бр.2914709, ФК“Братство 1946“ Пригревица-пријављен од стране судија након утакмице. Због учињеног прекршаја играч се Одлуком дисциплинског судије, а применом одредби члана 54 ДП ФСС кажњава забраном играња на 1 (једној) првенственој-куп утакмици. Казна тече од од 21.04.2019. године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *