ЈЕЛЕНА РОЗГА ЗВЕЗДА ДРУГОГ ДАНА 58. АПАТИНСКИХ РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ

APATIN DRUŠTVO VESTI

КАО ДАЛМАТИНКА ВОЛИМ РИБУ, ПА МОРАМ ПРОБАТИ И АПАТИНСКИ РИБЉИ ПАПРИКАШ

Програм другог дана 58. Апатинских рибарских вечери почео је у вечерњим часовима наступом чланова групе Inanna који су се представили орјенталним плесовима. Пред звезду вечери Јелену Розгу публику је забављало четворо младих Апатинаца, чланови групе Adagio.

Популарна хрватска певачица Јелена Розга први пут је наступала пред апатинском публиком и заједно су уживали у сваком тренутку вечери. Апатин је био пун гостију међу којима највише фанова Јелене Розга, а она је дала све од себе и оправдала поверење публике.

– Најважније је да  смо имали лепо вече, без кише, па смо се могли дружити и уживати заједно. Као Далматинка волим  рибу, али нисам стигла пробати чувени апатински паприкаш, што не значи да нећу, рекла је Јелена Розга.

Ових дана певачица неуморно ради, пред њом су бројни летњи концерти а при крају је и са снимањем акустичног албума.

– Јако му се веселим и око њега смо се стварно добро намучили, али мислим да ће вредети. Биће ту пуно лепих песама, каже једна од најпопуларнијих певачица нашег региона коју публика воли због одабраних песама, нежног и женственог изгледа и снажног гласа.

Након веома успешног албума Бижутерија Јелена ради на новим песмама.

– Мега хитови се, нажалост, не дешавају сваки пут певачима, али сам после албума Бижутерија имала велики хит, песму Нирвана. Сада је ту дует са Сашом Матићем. Зато треба радити, треба веровати и догодиће се, каже оптимистично певачица, а судећи по реакцији публике у Апатину, Јелена Розга ће нам отпевати још много мега хитова.

Искрено је одговорила на питање новинара о свом здравственом стању и рекла:

– Имам доброх и лоших дана. Пијем терапију и редовно идем на котроле, али најважније због чега причам о проблемима са штитном жлездом и срцем је нада да ћу некога спасити, да ћу му помоћи да оде на време код лекара уколико осети симптоме какве сам ја осетила. Да охрабрим људе да воде рачуна о свом здрављу, изричита је била Розга.

Данас су одржане и последње квалификације за „Златни котлић“ (Отворено првенство Апатина) у којем су се такмичиле екипе из Хрватске, Мађарске и Србије. За пролазак квалификација пријавило се  35 екипа, а десет их је прошло у финале.

Сутра ће се најбољи мајстори, победници квалификација, такмичити за Златни котлић.

У Свечаној сали Основне школе „Жарко Зрењанин“ отворена је Међународна филателистичка изложба, док је за сутра заказан 17. Међународни сусрет колекционара филателиста.

Вече је употпунила ревија фризура под називом Hair show by Dejan нашег суграђанина Дејана Ожеговића.

ПРОГРАМ ЗА СУБОТУ:

Трећи дан, субота 9. јул, почиње такмичењем за „Златну бућку – 2022“ у 07.00 часова. У 08.00 је такмичење у спортском риболову за „Златну рибицу“ на апатинском Дунавцу. У 08.30 часова је Сусрет колекционара филателиста у холу ОШ „Жарко Зрењанин“.

Вожња бродићем „Апатинка“ до Великог Лимана креће од 11.00 часова, а цена појединачне вожње је 400 рсд (резервације на 025/515-00-68).

У 11.00 часова почиње „14 Апатин опен“, турнир у пикаду који се одржава у хали Техничке школе са Домом ученика.

Традиционална трка чамаца Апатинаца је у 15.00 часова на Купусинској чарди „Пчела“.

У 18.00 часова је Школица јахања у градском парку, а организатор је Удружење одгајивача и љубитеља коња „Улар“.

Трећег дана Апатинских рибарских вечери, од 19.30 је најважнији догађај манифестације, финале у кувању рибљег паприкаша за „Златни котлић 2022 Апатин“.

На бини на Тргу од 19.30 часова наступиће Бане Росић, а од 20.15 Плесни клуб „Ронда“. У 21.00 час следи концерт групе Огрлица од бисера, док од 22.30 наступају популарне „Легенде“.

У 22.15 УСР Буцов ће прогласити пецароша године, а од 22.25 је проглашење победника такмичења за „Златни котлић“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *