IZABRAN NOVI DIREKTOR GRAĐEVINSKOG PREDUZEĆA “RAPID” IZ APATINA

APATIN EKONOMIJA VESTI

Novi direktor Građevinskog preduzeća “Rapid” iz Apatina sa mandatom od dve godine je Jasmina Kuga, dosadašnji komercijalni direktor preduzeća, a ona je na to mesto izabrana od strane Nadzornog odbora nakon što je Dragan Jović ispunio uslove za odlazak u penziju.

– U ovim teškim vremenima ta funkcija može da bude i izazov, ali će ona biti i obaveza – rekao je Jović.

Uz čestitke novoj direktorki Jović je dodao da i dalje ostaje član Izvršnog odbora, odnosno izvršni direktor, ističući da će i dalje pomagati da firma što bolje i uspešnije radi.

Novoizabrani direktor, Jasna Kuga, rekla je da su njeni stavovi jasni. Težiće, kako kaže, da poboljša standard radnika, da se očuvaju radna mesta i da “Rapid” ostvari napredak koliko je moguće danas u Srbiji.

– Dobro mi je poznata situacija u kojoj “Rapid” posluje, kao i kriza koja je zadesila građevinarstvo. U preduzeću radim već 15 godina. Ova funkcija jeste izazovna, ali i vrlo odgovorna, obzirom da imam podršku radnika koja mi je najvažnija bila u ovom trenutku, a ona je preko 60 odsto. To je povećalo moje potrebe da opravdam njihovo povrerenje – rekla je Kuga.

– Treba vremana da se vrati na ono što je nekada bio, ali će zajedničkim radom to biti moguće – uverena je Kuga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *