IVICA DAČIĆ U ODŽACIMA

APATIN POLITIKA VESTI VOJVODINA

Povodom lokalnih izbora u Odžacima, koji će biti održani 15. decembra, u prepunoj hali Sportsko-poslovnog centra održana je završna konvencija koalicije “Socijalistička partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Jedinstvena Srbija, Nova Srbija, Udruženje Krajišnika i Slovačka stranka”. 

Skupu su, između ostalih, prisustvovali dr Živorad Smiljanić, predsednik OO SPS – Apatin, predsednik opštine i predsednik Okružnog odbora SPS u Vojvodini, Miodrag Bakić, sekretar Izvršnog odbora SPS – Apatin i zamenik predsednika opštine, dr Dragan Rastović, pokrajinski poslanik, ali i blizu sto apatinskih socijalista, uglavnom mladih, koji su svojim dolaskom iskazali partijsku solidarnost sa kolegama iz odžačke opštine.

Posle predstavljanja izborne liste koalicije, na kojoj se našlo 27 kandidata za odbornike, skupu se prvi obratio predsednik OO SPS, dr Đorđe Bogdanović, koji je istakao da je lista koju predvodi SPS spoj mladosti i iskustva.

– U pitanju su mladi i ambiciozni ljudi, a u istom stroju su iskusni kadrovi, što je odličan spoj koji je spreman da daje i najbolje rezultate. Ovi izbori su važni za opštinu i verujemo da ćemo imati značajnu podršku naših građana – istakao je dr Bogdanović.

Pod sloganom “Donosimo novu energiju” izbornu listu koalicije predvodi dr Nikola Stamenković, koga, kako kaže,  pokreće ideja socijalne pravde i jednakosti, a u pitanju je mlad, obrazovan i energičan čovek.

– Mi imamo ogromnu želju da našu opštinu menjamo. Želimo da je učinimo boljom, lepšom i uspešnijom za sve. Mi smo jedan skladan tim i zbog toga smo najbolji izbor. Nećemo izneveriti očekivanja građana, jer nas ne interesuju funkcije, već da nešto konkretno uradimo za one koji nam ukažu poverenje – naglasio je Stamenković.

Na konvenciji su se obratili predstavnici koalicionih stranaka, a najveći aplauz je dobio premijer Srbije i predsednik SPS Ivica Dačić. 

– Kad građani slušaju šta im se sve obećava u predizbornoj kampanji, stiču utisak da će ubuduće živeti u raju. Ali, čim se čuju rezultati i formira vlast, brzo se sve zaboravi. Mi ne spadamo u takve i u to ste se mogli uveriti tokom svih ovih godina. Zato vas pozivam da ne glasate za nas nego da glasate za sebe. Ako glasate za sebe siguran sam da ćete glasti za nas. Red je da se Odžaci malo pročiste. Mi zaista imamo ovde najbolje kandidate koji mogu da rešavaju vaše probleme, zato sam uveren da ćete im dati puno poverenje kako bi to mogli i učiniti – naglasio je, između ostalog, Dačić.

– Treba uporediti školske, radne i ljudske biografije naših kandidata sa ostalima i videćete da je naša lista najbolja.  Od deset lista koje se nude građanima, samo će tri proći. Biće to koalicija SNS, naša i lista DS. Ostalo će biti rastur glasova – prognozirao je Dušan Bajatović, generalni direktor “Srbijagasa”, predsednik Pokrajinskog odbora SPS, šef Izbornog štaba SPS za predstojeće lokalne izbore u Odžacima.

Sa predizborne konvencije koalicije upućena je poruka građanima opštine Odžaci da dobro razmisle pre nego što izađu da glasaju, bez obzira na moguće pritiske i obećanja, ali i to da će 15. decembra birati kako će im biti u naredne četiri godine. Kažu da veruju u sebe i svoje znanje i zato naglašavaju da treba glasati za Izbornu listu broj

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *