ГРУПА “ВАН ГОГ” УЗ “ХЛАДНО ПИВО” НА ОВОГОДИШЊИМ ВЕЛИКОГОСПОЈИНСКИМ ДАНИМА

VESTI VOJVODINA

Група “Ван Гог” потврдила је свој наступ ове године на Великогоспојинским данима, фестивалу који се већ 26. годину за редом одржава у Новом Бечеју. Ово ће бити други пут да ова популарна рок група наступа на Госпојини, а како каже фронтмен бенда Звонимир Ђукић, први пут су се поклонили публици у Новом Бечеју пре 8 година и време је да нови сусрет.

  • Нови Бечеј је мени веома драг. Ја сам на Госпојини више пута био и када нисам наступао, био сам у публици. Невероватно је колико људи сваке године посети тај фестивал. Енергија је тамо фантастична, каже Ђуле.

Група “Ван Гог” ће на Великогоспојинским данима промовисати свој нови албум „Море без обала“, али публика свакако неће бити ускраћена ни за старе добре хитове. Њихов наступ заказан је за 24. август, а исте вечери наступиће и популарни хрватски рок бенд „Хладно пиво“. Субота, 24. август ће свакако бити право вече за љубитеље рок звука, а организатори кажу да ће ове године бити најјачи музички програм икада.

Велика Госпојина се ове године одржава од 22 до 27. августа. Припреме за овај фестивал увелико трају, а место дешавања, као и свих протеклих година је Тиски кеј у Новом Бечеју.

Поред музичког дела, фестивал садржи и прегршт под-манифестација међу којима је Пољо-фест као посебна манифестација посвећена пољопривредницима. Такмичење у кувању рибље чорбе ће се и ове године стандардно одржати у петак, 23. августа, када ће свечано бити отворен и Етно–базар, који привлачи пажњу посетилаца због аутентичности излагача који се баве старим занатима и ручним радом. За децу је ту дечија улица „Авлија забавлија“, док ће пивопије имати на располагању четири дана да пробају различите врсте пива у надалеко познатој „Улици занатског пива“ која ће бити отворена 22. августа у вечерњим сатима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *