GOLMAN RUKOMETNOG KLUBA „PIK PRIGREVICA” NA KONTROLNIM PRIPREMAMA REPREZENTACIJE SRBIJE

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Najtalentovaniji rukometaši generacija 2002/2003 i 2004/2005, u okviru Posebnog programa rada sa mlađim kategorijama Rukometnog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta, boravili su u Kučevu, na kontrolnim pripremama u periodu od 25. do 29. oktobra 2017. godine.

Stefan Putnik, član Rukometnog kluba „PIK Prigrevica”, u prethodnih godinu dana prošao je sve pripreme sa Reprezentacijom Vojvodine, a pre koji dan usledio je poziv od selektora Reprezentacije Srbije Duška Toromana koji vodi mlađe pionire, odnosno, dečake 2004. i 2005. godište.

Dečaci su pet dana boravili u Hotelu Rudnik gde su imali po dva treninga dnevno, a u pauzama između treninga osmišljen program. Obišli su kulturne znamenitosti Homolja, pećinu Ceremošnju. Na obali zlatonosnog Peka mogli su da vide kako se ispira zlatonosni pesak. Za vreme boravka u hotelu, imali su bazen u kom su provodili slobodno vreme.

Stefan je bio jedini golman sa prostora Vojvodine, a uz njega su bila još dva dečaka iz Beograda, jedan iz RK Rakovica i drugi iz RK Voždovac.