Najnovije vesti
Početna » KULTURA » GARAVI SOKAK NA 21. SOMBORSKOM KOTLIĆU
GARAVI SOKAK NA 21. SOMBORSKOM KOTLIĆU

GARAVI SOKAK NA 21. SOMBORSKOM KOTLIĆU

Turistička organizacija grada Sombora organizuje tradicionalnu manifestaciju 21. „Somborski kotlić“. Ovogodišnja paprikašijada biće održana 23. juna 2018. godine na Trgu Svetog Trojstva, a u zabavno-muzičkom programu nastupaće bend „Garavi sokak“. Cene kotizacija su 3.500,00 dinara za učesnike koji se ne takmiče u kuvanju paprikaša, odnosno 4.000,00 dinara za takmičare.

Cenom kotizacije obuhvaćeni su: jedan sto i mesta za sedenje za osam osoba, 4 kilgrama (bruto) očišćene i isečene ribe, jedna promo majica „Somborskog kotlića“, drva za loženje i ložišno mesto.

Učesnici manifestacije će dobiti kupone za ribu, stolove, ložišna mesta i drva, a dodatne informacije se mogu dobiti u kancelariji Turističke organizacije Grada Sombora (Trg Svetog Đorđa broj 1, Gradska kuća) ili na telefon 025/ 434-350.

Autor: Čedomir Milojević

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top