ГАЛЕРИЈА “МЕАНДЕР” РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ОДРЖАВАЊЕ ИЗЛОЖБИ У НАРЕДНОЈ ГОДИНИ

APATIN KULTURA VESTI

Галерија “Меандер” Апатин je расписала конкурс за одржавање самосталних и групних изложби у области визуелних уметности у 2021. години.

За пријављивање потребно је поднети: биографију аутора, адресу, контакт телефон и мејл, рецензију изложбе или концепт у неколико реченица (не више од једне стране), 5 до 10 фотографија радова који би били изложени са подацима (назив, димензија, техника, година настанка), технички опис изложбе и каталог последње изложбе.

Право учешћа на конкурсу имају професионални уметници који су прошли процес уметничког образовања (Академија ликовних и примењених уметности) и деловања у култури, чије је дело, кроз ангажман, доживело уметничку верификацију.

Пријаве са потребном документацијом треба доставити до 04. децембра 2020. године на мејл galerijameander@yahoo.com или поштом на адресу: Галерија Меандер, Трг Николе Тесле 12, 25260 Апатин.

Након завршетка конкурса и одлуке Уметничког савета галерије Меандер, сви учесници биће обавештени. Додатне информације могу се добити путем телефона 025/773-923.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *