ГАЛЕРИЈА “МЕАНДЕР” РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ИЗЛОЖБЕ У НАРЕДНОЈ ГОДИНИ

APATIN KULTURA VESTI

Галерија “Меандер” Апатин је расписала конкурс за одржавање самосталних и групних изложби у области визуелних уметности у 2023. години, а право учешћа имају професионални уметници који су прошли процес уметничког образовања (Академија ликовних и примењених уметности) и деловања у култури, чије је дело, кроз ангажман, доживело уметничку верификацију.

Пријава треба да садржи биографију аутора, адресу, контакт телефон, мејл адресу, рецензију изложбе или концепт у неколико реченица (не више од једне стране), пет до десет фотографија радова који би били изложени са подацима (назив, димензија, техника, година настанка), технички опис изложбе и каталог последње изложбе.

Пријаве са потребном документацијом треба доставити до 02. децембра 2022. године у електронској форми на мејл адресу galerijameander@yahoo.com или поштом на адресу Галерија „Меандер“, Трг Николе Тесле 12 25260 Апатин.

Након завршетка конкурса и одлуке Уметничког савета галерије „Меандер“, сви учесници биће обавештени о резултатима. Додатне информације могу се добити путем телефона 025/773-923, а контакт особа је Јована Момчиловић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *