FUDBALERI MLADOSTI SIGURNOM IGROM OSVOJILI BODOVE U BRESTOVCU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI
Fudbaleri apatinske OFK Mladosti uspeli su na teškom gostovanju u Bačkom Brestovcu na briljantan način da ubedljivom i sigurnom igrom savladaju domaćine BSK iz Bačkog Brestovca sa 5:1 poluvreme 2:0.Golove za apatince postigli su Radjenović,Rapajić,Ševarac (2) i Knežević.Bila je ovo jedna od najboljih partija koje su ove sezone puleni trenera Slobodana Bačića pružili u ovom prvenstvu.
Apatinci su nastupili u sledećem sastavu:Rašeta,Radaković,Rapajić,Čonić,Stamenić,Knežević,Atanacković.,Bursać,Radjenović,(V.Đumić),Ševarac,Uzelac P(Ninković).
Gledaoci u Bačkom Brestovcu imali su priliku da vide jednu zaista briljantnu partiju gostiju iz Apatinu koji su u svakom trenutku znali šta žele i pored 5 postignutih golove stvorili su još 3-4 izgledne šanse koje su bile kao iz fudbalskih udžbenika.Sada polako dolazi do izražaja rad trenera Bačića i ekipa koja je na okupu već 4 sezonu zajedno.
Ova utakmica je veliko ohrabrenje pred seriju derbija koje apatince očekuje u narednom periodu. U subotu 26.04. na stadionu kraj Dunava u goste dolazi Sloga iz Čonoplje koja uz ozbiljnu i odgovornu igru treba da bude najava derbija protiv Žak-a u Somboru i dolazak glavnog konkurenta OFK Odžaka u Apatin.Apatinci su posle 22 odigrana kola lideri na tabeli PFL Sombor.
Takodje treba napomenuti da su fudbaleri OFK Mladosti kao i veterani Apatinske pivare gostovali 17.04. u Boboti, u Republici Hrvatskoj gde su odigralli prijateljske utakmice.OFK Mladosti je odigrala protiv lidera IV Županijske Hrvatske lige ekipe NK Bobote Agrar nerešeno 1:1,dok su veterani Apatinske pivare odigrali pod reflektorima protiv veterana NK Bobote takodje nerešeno 1:1.Pored sportskog dela domaćini su na izvanredan način ugostili apatince i u zabavnom delu programa do kasno u noć uz pesmu proveli nezaboravne trenutke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *