FILATELISTIČKA IZLOŽBA 22. OKTOBRA U APATINU

APATIN DRUŠTVO VESTI
Udruženje filatelista iz Apatina, povodom obeležavanja sedamdeset godina od oslobođenja Apatina i povodom završetka radova na izgradnji Trga Nikole Tesle, u sredu, 22. oktobra, organizovaće filatelističku izložbu u višenamenskoj sali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”.
Pozivaju se svi građani apatinske opštine, posebno mladi, koji žele da izlažu da se prijave najkasnije do 17. oktobra.
– Učešće je besplatno, a uslov je da se izlaže u vitrinama gde stane 16 listova A4 formata. Svoje eksponate predstaviće i “Srbijamarka”. Želja nam je da deci i ostalim ljubiteljima ovog hobija približimo njegove čari – izjavio je Popović.
Izložba traje tri dana, a 25. oktobra organizovaće se Susret filatelista, numizmatičara i drugih kolekcionara, gde će se moći razmenjivati predmeti, a vršiće se i njihova procena. Na izložbenim štandovima naći će se brojni predmeti iz prošlosti. Ovo je jedinstvena prilika za sve zainteresovane da prikažu svoje kolekcije i saznaju da li imaju neki vredan predmet u svojim zbirkama.
Susret će se održati u holu Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”, a ulaz je besplatan. Kotizacija i naknada za korišćenje štandova neće se naplaćivati.
Prijave, rezervacije i dodatna obaveštenja vezana za izložbu i susret mogu se dobiti putem telefona 063-885-7615 kod predsednika Udruženja filatelista Željka Popovića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *