EXIT NA JAHORINI OD 15. DO 18. MARTA

APATIN VESTI ZANIMLJIVOSTI
Festival 84 će biti otvoren specijalnim događajem i dnevnim partyjem u četvrtak, 15. marta, dok u petak ujutro počinje pravi olimpijski party koji će trajati sve do nedelje. Party će trajati neprekidno više od 50 sati na ukupno pet dnevnih i noćnih bina širom Jahorine.

Olimpijski duh 1984. godine biće oživljen na glavnoj festivalskoj bini, Olympic Main Stageu na kojoj će nastupiti neka od najvećih imena svetske elektronske scene kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, ali i regionalni velikani Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Van Gogh, Zli Jay i Jung B.

Muzički plamen na glavnoj bini, koja će biti smeštena u velikom montažnom objektu ispred hotela Bistrica, paliti dva centralna dana festivala, 16. i 17. marta od 20 sati, a program će trajati sve do 6 sati ujutro. Zabava ni tad ne staje, već se premešta na SUPER G Afterparty stage koji će se nalaziti u klubu Bistrica. Program na ovoj bini kreće e u ranim jutarnjim satima i trajaće  sve do 10 sati, a publici na festivalu će se predstaviti klupske zviezde Siniša Tamamović b2b Mladen Tomić, Woodie, Billain, Forest People, A Skitzo, Worda, Soole b2b Robert S, G.EDD b2b Fedja Knajd, Forniva b2b Andrej Jelić i Black Acid b2b Vanyano.

Nema odmora na Festivalu 84 koji će predstaviti čak tri dnevne zone na ski stazama. Glavna dnevna bina u velikoj EXIT-ovoj festivalskoj porodici biće pored hotela Vučko i radiće 16. i 17. marta od 11 do 17 sati. Vučko binu će predvoditi nemački house mag Sandrino kojeg nazivaju novim Dixonom, kao i vodeće regionalne zviezde Marko Nastić u b2b setu sa Dejanom Milićevićem, a biće tu još i Kristijan Molnar, Alexander de Funk i After Affair. Svoju porciju snega i sunca posetioci festivala moći će da dobiju na bini Addiko Jump Stage koja će otvoriti i zatvoriti novi događaj. Ova bina će tokom sva četiri dana predstaviti najbolje svetske hitove uz popularna regionalna DJ imena. Oni koji preferiraju više planinske predele pozvani su na Switch Stage, binu smeštenu na 1.560 m nadmorske visine kod ski-lifta Ogorjelica, koja će 16. i 17. marta od 10 do 17 sati predstavljati najbolje hip-hop, bass i d’n’b izvođače kao što su MR. Mehikano, Merakoon, DJ Soul, Said 5, Helem Nejse i Kontra & Indigo, uz specijalna gostovanja izvođača sa glavne bine koji će biti iznenađenje.

Festival 84 je za svoje posetioce organizovao autobuski prevoz iz Sarajeva i sa Pala do festivalske lokacije 16. i 17. marta u kontinuitetu od 20 do 23 sata. Posetioci će se organizovano moći vartiti kući 17. i 18. marta od 3 do 6 sati. Cena povratne karte je 9 KM iz Sarajeva tj. 6 KM sa Pala. Svi posetioci koji se zapute svojim autom moći će koristiti parking u okviru OC Jahorina, a festival će osigurati i dodatni parking. Tu je i mogućnost kupovine VIP parkinga u blizini glavne festivalske bine, OLYMPIC Main Stage.

Još vrlo ograničen kontigent ulaznica sa neverovatnih 50 posto popusta, po ceni od 39 KM biće u prodaji putem prodajne mreže Kupikartu.ba do kraja dana ili do isteka zaliha, nakon čega će cena biti viša. Na straici zvanične Exitove turističke organizacije exittrip.org dostupna je i ograničena količina promotivnih paketa sa ulaznicom za festival, te dvodnevnim ski pasom i raznovrsnom ponudom smeštaja u blizini festivalskih lokacija.