EKIPA “ČESMA-INVEST” POBEDNIK LETNJEG TURNIRA U MALOM FUDBALU “APATIN 2013.”

APATIN SPORT VESTI

Pobednik letnjeg turnira u malom fudbalu pod nazivom “Apatin 2013.” je ekipa “Česma-invest”, koja je u finalnom okršaju, nakon veoma uzbudljive i neizvesne igre, savladala ekipu “OSZ Mašinac” rezultatom 4:2.

Zanimljiva borba vodila se za treće mesto između ekipe “KMF Apa-futsal” i ekipe “Kancelarija za mlade”. Prvo poluvreme završeno je nerešenim rezultatom 1:1, a konačan ishod ovog susreta glasio je 3:1.

BenQ Digital Camera

Zamenik predsednika apatinske opštine, Miodrag Bakić, uručio je prvoplasiranim ekipama pehare, medalje i zahvalnice, a pojedinačna priznanja uručena su najboljem strelcu, igraču i golmanu turnira. Celokupna sredstva od kotizacija bila su namenjena za nagradni fond, pa je prvoplasiranoj ekipi pripalo 60, drugoplasiranoj 30, a trećeplasiranoj 10 odsto sredstava.

BenQ Digital Camera

Za najboljeg golmana proglašen je Miodrag Bašić, a za najboljeg igrača Aleksandar Pap, obojica iz ekipe “OSZ Mašinac”. Titulu najboljeg strelca poneo je Dejan Smiljanić iz pobedničke ekipe, koji je tokom sedmodnevnog turnira, održanog na otvorenim terenima Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”, postigao 6 golova, a u odlučujućoj utakmici čak 3.

BenQ Digital Camera

BenQ Digital Camera

– Na ovogodišnjem turniru učestvovalo je 9 ekipa, znatno više nego prošle godine, kada smo turnir organizovali prvi put nakon 12 godina, a nadamo se da će on prerasti u tradiciju i da će naredne godine biti još više prijavljenih ekipa. Zahvalio bih se svima koji su doprineli da sve protekne u najboljem redu – izjavio je Miloš Đerić, koordinator Kancelarije za mlade opštine Apatin.

BenQ Digital Camera

BenQ Digital Camera

Uzbudljiva nadmetanja pod reflektorima okupila su veliki broj poklonika sporta, koji su celokupnu organizaciju ocenili kao veoma uspešnu, a među ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu bilo je i meštana iz susednih mesta.

Veselin Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *