DRUGI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA ZA MLADE U SOMBORU

APATIN IZBOR IZ ŠTAMPE SOMBOR VESTI

Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar u okviru projekta „Mlad se promeni za posao pokreni“, koji podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, drugu godinu zaredom organizuju Sajam zapošljavanja za do 30 godina starosti sa teritorije Zapadnobačkog okruga.

Sajam će biti organizovan u sredu, 1. februara, 2017. godine, u velikoj sali Gradske kuće u Somboru, sa početkom u 11 sati.

Tokom sajma, planirano je predstavljanje oko 15 poslodavaca, a svoje programe i mere za podsticanje zapošljivosti mladih predstaviće i Nacionalna služba za zapošljavanje i Škola za osnovno obrazovanje odraslih, a koji će se, kao i propratne aktivnosti za mlade na temu zapošljivosti, u narednim danima najavljivati putem sajta www.sob.co.rs i fejsbuk stranice Karijerni info kutak Zapadnobački okrug.

Sajam zapošljavanja za mlade se realizuje u okviru projekta „Mlad se promeni (za) posao pokreni 2.0 – osnaživanje mladih Zapadnobačkog okruga za preduzetništvo i aktivno traženje posla“, a koji sprovodi Somborski omladinski Boom u pertnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, i finansira ga Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.