DR DRAGAN RASTOVIĆ NA ČELU OPŠTE BOLNICE U SOMBORU

APATIN POLITIKA SOMBOR VESTI

Pokrajinska Vlada je na sednici održanoj 6. decembra donela rešenje kojim je imenovala dr Dragana Rastovića, doktora medicine, specijalistu dečije hirurgije iz Apatina, za vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru.

– Rešenjem od 11. decembra preuzeo sam funkciju direktora Opšte bolnice ,,Dr Radivoj Simonović” u Somboru. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, na čelu sa dr Zoranom Gojkovićem, Pokrajinskoj Vladi, na čelu sa Igorom Mirovićem, svim rukovodećim strukturama Zapadno – bačkog okruga, opštini Apatin i svim građanima koji mi već pružaju podršku u obavljanju ove odgovorne i teške funkcije, rekao je dr Rastović.

11 sednica skupstine opstine apatin, januar 2017, skrbic , rastovic (8)

Rastović je napomenuo da će se u planiranim aktivnostima oslanjati na pomoć Ministarstva zdravlja, kao i pomoć ostalih viših instanci.

– Na nama je, pre svega, da damo svoj maksimum kako bismo se približili bolesnom čoveku i da radimo posao zbog kog smo tu, a tu smo zbog pacijenata, ne zbog nas samih, poručio je Rastović..