DOMU ZA STARE I PENZIONERE MILION DINARA ZA JAVNE RADOVE

APATIN DRUŠTVO VESTI

Dom za stare i penzionere Apatin, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, sprovodi dva projekta javnih radova, ukupne vrednosti od milion dinara.

Angažovane su dve osobe sa invaliditetom na period od četiri meseca, za obavljanje poslova portira, rad na telefonskoj centrali i održavanje dvorišta objekta, dok je još pet lica, na isti period, zaposleno u pružanju pomoći i podrške korisnicima u okviru radno-okupacionih aktivnosti.

– Radom u našoj ustanovi, osobe sa invaliditetom razvijaju nove veštine i znanja, poboljšavaju kvalitet života i istovremeno uspostavljaju i razvijaju nove kontakte. Dom za stare i penzionere Apatin ima kontinuiranu saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje  od 2012. godine, od kada je sprovedeno ukupno 12  projekta. Uvek rado ističemo da su deo lica koja su bila angažovana na javnim radovima posle i dobili posao, što nam je čast i zadovoljstvo, jer se radi o teže zapošljivim kategorijama stanovništva kaže Slađana Šušnjar, direktorka Doma za stare i penzionere iz Apatina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *