DIVJAK i RAĐENOVIĆ U REPREZENTACIJI SRBIJE!

APATIN RUKOMET SPORT VESTI VOJVODINA

Rukometaši Apatina su pravi hit ove jeseni, niko od njih nije očekivao da će se pre poslednje kola boriti za prvu poziciju u Prvoj ligi Srbije. Jaka i čvrsta odbrana, velika požrtvovanost su ono sto krasi naše rukometaše. Oni otkrivaju da snagu crpe iz jakog kolektiva i velikog drugarstva između njih, a iz ovakvog kolektiva istaknu se i pojedinici.

Apatinski rukomet iznedrio je dva pionirska reprezentativca Srbije koje će u nedelju otputovati na okupljanje reprezentacije u Platičevo pokraj Rume. Marko Divjak rođen 1998. godine i Rade Rađenović rođen 1999. godine imaće tu privilegiju da u reprezentaciji brane čast Apatinskog rukometa koji zaista ima dugu i bogatu tradiciju. Njih dvojica osim dobrih nastupa u kadetskoj ligi pažnju na sebe skrenuli su nastupima u Prigrevici odnosno Sonti. Marko je zajedno sa saigračima iz Prigrevice ovaj tim doveo do titule jesenjeg prvaka u Bačkoj ligi,a Rade koji je godinu dana mlađi pruža fantastične partije za rukometni klub iz Sonte i o njemu čujemo samo reči hvala trenera.

Iz rukometnog kluba Apatin kažu kako su ponosni na svoje mlade igrače i da su oni to zaslužili svojim velikim zalaganjem na treningu i ogromnim radom.