DEJAN STANIVUKOVIĆ ĐAK GENERACIJE U SREDNJOJ GRAĐEVINSKOJ I DRVOPRERAĐIVAČKOJ ŠKOLI

APATIN DRUŠTVO VESTI

Podelom svedočanstva učenicima završnih razreda i kratkim recitatorsko-muzičkim programom juče je u Srednjoj građevinskoj i drvoprerađivačkoj školi u Apatinu spuštena je zavesa na školsku 2016/2017. godinu.

Direktor ove obrazovne ustanove Zoran Stanković istakao je u ime škole da mu je velika čast što su izveli još jednu dobru generaciju, zahvalio se roditeljima na ukazanom poverenju i poželeo svršenim srednjoškolcima mnogo uspeha u daljem životu.

Takođe, Stanković je izrazio nadu da će neko od učenika nakon završetka studija ponovo doći u Srednju građevinsku i drvoprerađivačku školu, ovog puta kao profesor i kolega.

Na mini svečanosti dodeljeno je priznanje i najboljem učeniku generacije, a u pitanju je Dejan Stanivuković koji će 30. juna prisustvovati tradicionalnom prijemu najboljih đaka u Beogradu na Belom dvoru.

„Iskreno, moram da kažem da sam prezadovoljan svojim srednjoškolskim danima jer prvobitno nisam ni planirao da upišem Srednju građevinsku školu. Stekao sam dosta stručnog znanja, ali još nisam siguran šta ću upisati nakon završetka srednje škole, mislim da će to, ipak, biti fotografija ili neki umetnički fakultet.“ – rekao je Dejan Stanivuković, đak generacije Srednje građevinske i drvoprerađivačke škole u Apatinu.

gradjevinska zoranstankovic