DANIJEL AJDUK: FINIŠ PRIPREMA ZA „RIBARSKE“, OČEKUJEMO MNOGO GOSTIJU

APATIN DRUŠTVO VESTI VOJVODINA

Ostao je još jedan dan do početka 54. Apatinskih ribarskih večeri, a kako teku pripreme za ovu tradicionalnu manifestaciju saznali smo iz prve ruke od direktora Turističke Orgnaizacije Apatin, Danijela Ajduka.

-Sve je gotovo spremno, danas počinjemo sa montažom bine i štandova i imamo dovoljno vremena da sutra spremno dočekamo goste. Program je prilagođen svima, a posebno bih istakao besplatnu degustaciju apatinskog alaskog paprikaša koji će biti u nedelju. Organizovaćemo vožnje brodićem, fijakerom, a doći će nam gosti iz Italije koji će spremati svoje riblje specijalitete i to će gosti takođe moći da probaju. Trudili smo se da okosnica ove godine bude većina stvari vezanih za Dunav, naredne godine probaćemo da unesemo još nekoliko promena. -rekao je Ajduk.

Prethodne godine posećenost Ribarskih večeri je bila izuzetna naročito na dan nastupa Šabana Šaulića kad je po procenama stručnjaka na trgu bilo blizu 20 hiljada ljudi. Ajduk je rekao da je uveren da će ta poseta ove godine biti dostignuta, a po njegovim očekivanjima i prestignuta. -U subotu očekujemo mnogo ljudi u Apatinu i očekujem da će trg Nikole Tesle na nastupu Ace Lukasa biti popunjen. Ono što smo pokušali jeste da dovedemo i neko zvučnije ime kada je u pitanju rok muzika, ali zbog bukiranosti bendova i cena na tržištu to nismo bili u mogućnosti da uradimo. -izjavio je Danijel Ajduk

Razgovor sa Danijelom Ajdukom možete poslušati u programu radio Dunava od 14 sati i 30 minuta ili na linku ispod.

FONO Danijel Ajduk