ДАНАС ПРЕСТАНАК ПАДАВИНА, СУТРА ТОПЛИЈЕ, А ЗА ВИКЕНД ТЕМПЕРАТУРЕ ОКО 15°C

APATIN DRUŠTVO VESTI

У Апатину ће данас бити облачно и хладно време, у првом делу дана повремено са снегом а у другом делу дана се очекује престанак падавина, а максимална дневна температура ће бити 2 степена. У већем делу Војводине очекује се 6 до 10cm снежног покривача, у Срему и до 20cm, на Фрушкој Гори и до 30cm.

Према најавама метеоролога, сутра ће бити облачно и суво али топлије време. Дуваће умерен и јак југоисточни ветар, а температура у најтоплијем делу дана ће бити 8 степени.

Метеоролози за петак најављују променљиво облачно и топлије време са сунчаним интервалима и највишом дневном температуром 0д 14 степени.

Према подацима сајта Војводина метео, у данима викенда ће бити променљиво облачно и још мало топлије време, уз дневне температуре које ће се кретати око и мало изнад 15°C.

Снежне падавине су у последњим данима марта накратко донеле праве зимске услове вожње, са местимично расквашеним снегом на коловозу у нижим пределима и интензивним снежним падавинама у целој Србији, уз повремено јак ветар који возачима додатно отежава вожњу, али и путарима чишћење путева.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.