ĐACIMA I MENTORIMA URUČENO 200 NAGRADA

APATIN DRUŠTVO KULTURA VESTI

Povodom Dana prosvetnih radnika Srbije, 8. novembra, u velikoj sali Skupštine opštine priredjen je prijem za učenike koji su osvojili nagrade na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima i njihovim mentorima .

Na kraju prethodne školske godine nagrade, knjige, uručili smo nosiocima Vukove diplome i učenicima generacije a danas, na sam Dan prosvetnih radnika Srbije, već po tradiciji, uručujemo knjige najbolje plasiranim učenicima na opštinskim, regionalnim i republičkom takmičenju iz svih predmeta, kao i najbolje plasiranim sportskim ekipama kao i njihovim mentorima.Konstatovali smo da je svake godine sve više onih učenika koji osvajaju nagrade na takmičenjima pa ćemo sledeći put morati da to uradimo u Sali Doma kulture kako bi svi imali mesta- rekao je zamenik predsednika opštine Miodrag Bakić koji je zajedno sa zamenikom predsednika Skupštine opštine Mirkom Cvetićaninom uručio knjige.

Knjige za uspeh na takmičenjima dobilo je 135 učenika i 65 mentora iz osnovnih i srednjih škola na području apatinske opštine a sportske ekipe dobile su sportsku opremu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *