CRVENI KRST APATIN ZA POMOĆ MALOJ JELENI

APATIN DRUŠTVO VESTI

Crveni krst Apatin će u u subotu 30. januara 2016. u saradnji sa Košarkaškim klubom ,,Dunav’’ iz Apatina na utakmici 14. Kola 2MRL-Sever, koju će odigrati protiv ekipe ,,Fenix’’ iz Bačke Palanke, organizovati humanitarnu akciju prikupljanja novčanih priloga za lečenje Jelene Obradović iz Sonte. Petogodišnja Jelena Obradović boluje od cerebralne paralize, a da bi uspela da stane na noge potrebno je da se izvrši operacija u Austriji. Za tu operaciju potrebna su finansijska sredstva u iznosu od 20.000 eura.
Crveni krst Apatin apeluje na građane, da ukoliko su u mogućnosti doniraju novčana sredstva u kutiju za dobrovoljni prilog koja će biti postavljena na ulazu u sportsku halu Osnovne škole ,,Žarko Zrenjanin’’. Termin održavanja ove sportske aktivnosti je zakazan za 18 sati.

Crveni krst Apatin je u saradnji sa marketom ,,Maxi’’ iz Apatina, postavio kutiju u ovom objektu za dobrovoljni novčani prilog. Mole se svi građani da ukoliko su u mogućnosti doniraju novčani prilog za lečenje Jelene Obradović.