TRI USPEŠNE AKCIJE PRIPADNIKA MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA

APATIN HRONIKA VESTI VOJVODINA

-Brzom intervencijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Kuli uhapšen je A. G. iz tog grada zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti.

A. G. se tereti da je sa dvadesetdvogodišnjim sugrađaninom 24. januara, oko 3 sata i 30 minuta, u dvorištu privatne kuće u Crvenki zapalio putničko vozilo “chevrolet cruze”.

Požar su lokalizovali oštećeni i Vatrogasna jedinica u Kuli, sprečivši veću materijalnu štetu.

Osumnjičeni je priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu.

 

-Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, uhvatili su dvojicu Somboraca, starosti 18 i 19 godina, neposredno nakon što su od sugrađanke oteli torbu sa dokumentima, mobilnim telefonom i novcem.

Policija je kod osumnjičenih pronašla ukradene predmete.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

 

-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru identifikovali su trojicu muškaraca osumnjičenih da su iz pomoćnog objekta odneli agregat i vlasnici pričinili štetu od oko 140.000 dinara.

Agregat je pronađen i vraćen oštećenoj.

Policija će protiv njih podneti krivične Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa.