“ЦРВЕНА ЗВЕЗДА” ПОБЕДНИК КОШАРКАШКОГ МЕМОРИЈАЛА “ДРАГАН ЋУЛИБРК”

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

У апатинској спортској хали одржан је седми кошаркашки меморијални турнир „Драган Ћулибрк“, на којем су поред домаћина, односно дечака из Кошаркашког клуба „Апатин учествовали и КК „Врбас“, београдска „Црвена Звезда“ и суботички „Спартак“. У првом полуфиналу су се састали “Апатин” и “Врбас”, а домаћин је славио резултатом 54:46, док је у другом “Црвена звезда” победила “Спартак” са 67:49. У утакмици за треће место “Спартак” је био бољи од “Врбаса” 51:39, док је у финалном мечу “Црвена Звезда” савладала домаћи “Апатин” резултатом 59:41 и на тај начин освојила прво место на овогодишњем меморијалу који се организује у част “Драгана Ћулибрка”.

У склопу турнира организовано је такмичење у шутирању 3:2:1, у којем је победио члан “Спартака” Петар Гријак. На такмичењу млађих играча КК “Апатин” у вештини спретности и прецизности дриблања лопте, победу је однела тројка у саставу Лав Шкрбић, Михајло Кнежевић и Јован Србљанин.

Награде екипама уручио је Александар Ћулибрк, а све гостујуће екипе су презадовољне напустиле Апатин, са жељом да се што пре поново сретну.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.