ČETIRI PROJEKCIJE U NEDELJU U APATINSKOM BIOSKOPU

APATIN KULTURA VESTI

Opštinski kulturni centar je za sve ljubitelje filmova spemio bogat repertoar. Naime, u nedelju, 4. februara, apatinska publika uživaće u četiri nova filmska ostvarenja. Posebno će biti zadovoljna najmlađa publika budući da je za njih spremna i prepodnevna projekcija. Na zahtev mnogobrojne dece i roditelja ponovo će se prikazivati najgledaniji dečiji film prethodnog meseca. U pitanju je animirani film “Ferdinand” čije je prikazivanje zakazano za 12 sati. Cena ulaznice za svaku projekciju iznosi 250 dinara.

Ferdinand 

Datum i vreme projekcije: 4. februar 2018. u 12 sati
Cena ulaznice: 250 dinara.

Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu.

Glasove su pozajmili: Aleksandar Radojičić, Tamara Krcunović, Niggor, Ivona Rambosek, Srđan Čolić…

Koko

Datum i vreme projekcije: 4. februar 2018. u 16 sati
Cena ulaznice: 250 dinara

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije.

Glasove su pozajmili: Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonić, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković, Tijana Dapčević…

Džumandži: Dobrodošli u džunglu

Datum i vreme projekcije: 4. februar 2018. u 18 sati
Cena ulaznice: 250 dinara

Četvoro srednjoškolaca otkriva staru video igru za koju nikad ranije nisu čuli, biće uvučeni u zabavan svet džungle i doslovno postati avatari prema sopstvenom izboru: Spenser će tako postati štreberski istraživač, sportista Fridž će postati pravi Ajnštajn, popularna devojka Betani će da postane sredovečni profesor, a krhka Marta pretvoriće se u neustrašivu ratnicu. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Džumandži ne igra – već preživljava.

Uloge tumače: Dvejn Džonson, Karen Gilan, Kevin Hart…

Patuljci sa naslovnih strana

Datum i vreme projekcije: 4. februar 2018. u 20.30 sati
Cena ulaznice: 250 dinara

Nikola ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa.

Uloge tumače: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Tamara Krcunović, Aleksandar Radojičić…