ČESMA-INVEST POBEDNIK ZIMSKOG TURNIRA U MALOM FUDBALU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Juče je završen turnir u malom fudbalu u Apatinu, titulu je nakon prilično ubedljive pobede osvojila Česma-Invest koja je savladala ekipu Kafe Damit sa 7:1. U utakmici za treće mesto Kafe Trik je savladao ekipu Sombor sa 8:4.

Između dve seniorske utakmice odigran je memorijal “Mladen dr Basta” u kome su njegovi prijatelji podeljeni u plavi i crni tim odigrali revijalni meč, u kome je crni tim došao do pobede od 3:1. Pre samog početka predsednik opštine Apatin dr Živorad Smiljanić je Slavku Jerkoviću uručio poklon kao zahvalnost na čuvanje sećanja na doktora Bastu.

Nakon ekipnih, dodeljena su i pojedinačna priznanja. Najbolji golman u konkurenciji seniora je Nikola Ićitović (Kafe Damit), za najboljeg igrača proglašen je Nemanja Marin (Česma-Invest), dok je najbolji strelac Štrbac Nikola sa 19 postignutih golova (Kafe Damit). Laskavo priznanje za fer-plej ekipu pripalo je ekipi Sombora.

Zimski turnir u malom fudbalu Zimski turnir u malom fudbalu (1) Zimski turnir u malom fudbalu (2) Zimski turnir u malom fudbalu (3) Zimski turnir u malom fudbalu (4) Zimski turnir u malom fudbalu (5) Zimski turnir u malom fudbalu (6) Zimski turnir u malom fudbalu (7) Zimski turnir u malom fudbalu (9)